AKTUELLT

Plantförsäljning 10.9 och beställning av blomlökar

Corazón Grandes faddrar säljer plantor på Lovisa torg lördag 10.9 kl.10-13 till förmån för barnhemmet Corazón Grande -välkommen!

Du kan även beställa blomlökar via föreningen (senast 14.9), läs mera:

TIDIGARE HÄNDELSER

Sommarträff

Det är fadderbidrag, enskilda donationer och skolors dagsverksinsamlingar som håller igång verksamheten på Corazón Grande. Det slog Siw fast på sommarträffen på Esplanad i Lovisa den 20 juli. Träffen gav oss igen en bekräftelse på hur värdefullt vårt stöd till barnhemmet är.  

Uppslutningen var glädjande stor, 71 personer. Under kvällen bjöds publiken på husets caesarsallad och jordgubbstårta och på uppskattad musik av en sånggrupp ledd av Arno Kantola, sång av Rita Bergman och av Mats Fontell. Siw intervjuades av Elisabeth Wide och publiken fick till exempel veta att det är barnskyddet som placerar flickorna på hemmet, och ibland också bestämmer att någon flicka ska förflyttas, till exempel till en släkting. Siw svarade också på publikens frågor. Som sig bör fanns det ett lotteri och bolivianska hantverk till salu. Många passade på att köpa nya vantar, örhängen eller små nyckelringar som flickorna gjort. Lotteriet och försäljningen inbringade 836 euro. Den totala förtjänsten uppgick till 1814 euro, ett verkligt bra resultat. 

Det var en glädje att igen kunna bjuda in till sommarträff. Utan Esplanad, alla er som hjälpte till med förberedelser, servering och försäljning, er som donerade vinster, som bidrog med program och er, vår trogna publik, hade det inte blivit någon fest och ingen donation till barnhemmet. Ett varmt tack till alla!