top of page

AKTUELLT

Boliviansk afton 20.6

Nu kommer Bolivia till Kino Marilyn Lovisa! Tisdagen den 20 juni kl. 18-20 bjuder föreningen på en boliviansk afton med information, kultur och musik från Anderna. Siw och Charlotte Karlsson som varit volontär på CG berättar i ord och bild om det natursköna landet Bolivia som också är Sydamerikas minst utvecklade land. Och så får vi höra om flickhemmet förstås. De intressanta och vackra vyerna kommer säkert till sin rätt i den välrustade salongen i Kino Marilyn. För att vi ska få uppleva den bolivianska kulturen har vi bjudit in sydamerikanska folkmusiker från gruppen Kulkijat. De uppträder med andinsk musik på olika instrument, bland annat panflöjt och charango. I pausen blir det empanadas, rabarberkaka och förfriskningar. Siw har igen tagit med sig hantverk, till exempel smycken, vantar och benvärmare som finns till salu i foajén. 

Anmäl dig senast den 13 juni till Anneli Sjöholm, tfn 044 258 2064 eller anneli.sjoholm@sulo.fi. Observera att också inträdesavgiften 25 euro ska betalas senast 13.6 på kontot:

Välgörenhetsfest Corazon Grande, Nordea FI55 1098 3500 1019 49.


Hjärtligt välkomna!

TIDIGARE HÄNDELSER

Årsmöte 13.4

Föreningen höll årsmöte den 13 april. Medlemsavgiften är fortsättningsvis 5 euro. Kontonumret till Corazón Grandes faddrar rf är FI46 1331 3000 1086 56, referens 20161.  Förfallodagen är 26.5

 

I styrelsen fortsätter Maria Grandell-Strömgård som ordförande, ordinarie styrelsemedlemmar är Anneli Sjöholm, Gun-May Cedergren och Kaj Rönnberg, suppleanter Camilla Sundqvist och Anna-Lena Juslin. På sitt konstituerande möte utsåg styrelsen Kaj Rönnberg till viceordförande, Iris Ritamäki-Johansson till sekreterare och Jenny Wide till kassör. Gunilla Boxberg-Wide fortsätter som fadderkoordinator.

 

Påskbasaren på skärtorsdagen var igen en lyckad satsning. Den inbringade nästan 1 700 euro. Vi tackar alla som deltog i basaren!

 

Mer torgförsäljning blir det 27.5 kl. 10–13 då vi säljer plantor. Under Öppna trädgårdar 17–18.6 fortsätter plantförsäljningen i Villa Ilenna.

 

Barnhemmet har nyligen firat 17-årsjubileum och arbetet med de utsatta flickorna fortsätter. Vi välkomnar fler faddrar och startar också en faddervärvningskampanj på sociala medier. Kanske också du känner någon som vill bli fadder? Siw kommer till Finland i sommar och då ordnas en träff med aktuell information om flickhemmet. Närmare info om träffen kommer senare.

bottom of page